Hoe maak ik een gebruiker aan?

Binnen FormDesk kan je ongelimiteerd gebruikers aanmaken en dit kan binnen de applicatie heel eenvoudig. Nadat je ingelogd bent kan je onder 'Gebruikers' een of meerdere gebruikers toevoegen.

1. Klik op gebruiker toevoegen
  2. Vul de gegevens in van de gewenste gebruiker (o.a. naam en emailadres)
  3. Selecteer daarna de type gebruiker (systeemgebruiker of chauffeur) en de taal van de gebruiker
  4. Je kun op 'Gebruiker uitnodigen' klikken en dan is de gebruiker aangemaakt

Article Details

Article ID:
Category:
Rating :