Hoe maak ik een account aan?

Welkom bij FormDesk! Om te beginnen met het gebruik van onze diensten, volg je eenvoudig de onderstaande stappen om een account aan te maken en te starten met het maken van formulieren.

Stap 1: Persoonlijke Gegevens

Om een volledig en persoonlijk account aan te maken, vragen we enkele belangrijke persoonsgegevens en een sterk wachtwoord. Ga naar https://app.formdesk.io en volg de instructies om je persoonlijke gegevens in te voeren.

Stap 2: Bedrijfsgegevens

Na het invullen van de bedrijfsnaam kun je je bedrijf zoeken en selecteren. Zodra je de juiste onderneming hebt geselecteerd, worden de bedrijfsgegevens automatisch toegevoegd aan het registratieformulier. Klik nu op 'registreer' om door te gaan.

Stap 3: Authenticator - Essentieel voor Beveiliging

Als laatste stap voeg je een tweestapsverificatie toe aan je account. Het gebruik van een authenticator is essentieel voor onze beveiligingsmaatregelen. Wij raden de Google Authenticator App aan, maar je kunt ook andere vertrouwde authenticator-apps gebruiken. Volg de instructies om deze toe te voegen aan je account.

Stap 4: Goedkeuring

Na het voltooien van de bovenstaande stappen, controleren en keuren we je account zo snel mogelijk goed. Zodra je goedkeuring hebt ontvangen, ben je klaar om aan de slag te gaan met FormDesk!

Heb je nog vragen of loop je ergens tegenaan? Bekijk onze andere helpcentrumartikelen of neem contact op met onze klantenondersteuning. We helpen je graag verder!

Article Details

Article ID:
Category:
Rating :